Deze website maakt voor optimale service gebruik van cookies. Door gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Ok

Viega Prevista

Eenvoudige installatie, maximale vormgevingsvrijheid: Aan de ontwikkeling van ons nieuwe voorwandsysteem hebben onze ervaring en uw ideeën bijgedragen. Het resultaat: Viega Prevista. Een nieuwe generatie voorwandtechniek. Ze bespaart arbeidstijd en biedt u en uw klanten het grootst mogelijke comfort.

Eén inbouwreservoir. Drie toepassingen.

Slank en flexibel: We hebben ons assortiment radicaal voor u vereenvoudigd. Er zijn drie voorwandtoepassingen voor droog- en natbouw. De basis van de systemen is het nieuwe Prevista inbouwreservoir. Het kan zonder gereedschap worden gemonteerd en is bovendien compatibel met alle Visign bedieningsplaten.

Productdetails

Hoogwaardige materialen. Voor elke smaak.

Van gefineerd houtoppervlak en geborsteld roestvast staal tot glas en hoogwaardige kunststof – de materiaaldiversiteit van de nieuwe Visign bedieningsplaten is groot. Ze bieden voor elke smaak het passende design en scoren bovendien met zeer moderne techniek. Alle bedieningsplaten zijn compatibel met het Prevista inbouwreservoir en kunnen grotendeels zonder gereedschap worden gemonteerd.

Productdetails

Ontwikkeld volgens uw ideeën.

Prevista is een betere voorwandtechniek omdat wij deze met u hebben ontwikkeld. Samen hebben we deze geprobeerd, gereviseerd en geoptimaliseerd. Het resultaat spreekt voor zich en kan snel worden geïnstalleerd.

Getest en goed bevonden.

Een aantal experts hebben Prevista begeleid, getest en beoordeeld, van prototype tot het uiteindelijke product. We hebben hen geïnterviewd. Ziet u zelf wat zij over onze voorwandtechniek te zeggen hebben.

Ervaringsverslagen

Eenvoudiger. Compatibeler. Beter.

Overtuig uzelf en neem vandaag nog contact met ons op. We maken graag een afspraak om de nieuwe Prevista voorwandtechniek bij u te presenteren.

  • Betrouwbare Viega kwaliteit
  • Eén systeem voor alles
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Maximaal rendement
  • Overtuigende service
  • Volledige compatibiliteit
  • Individuele designs
  • Hoogwaardige standaards