Deze website maakt voor optimale service gebruik van cookies. Door gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Ok
Terug

Visign for More 201

8621.1

Naar de catalogus

Model wisselen

  • Eenvoudige montage

    Kan zonder gereedschap worden gemonteerd. Tegelvlakke inbouw is mogelijk evenals de installatie van de Viega inworpschacht.

  • LED-lijst

    Twee bedieningsplaten van de Visign for More serie zijn standaard voorzien van een verlicht inbouwframe (of ze kunnen daarmee als optie worden uitgerust), dat reageert wanneer iemand dichterbij komt – als oriëntatiehulpmiddel in de duisternis.

  • Viega hygiënefunctie

    Deze kan indien gewenst bij de meeste Visign for More bedieningsplaten worden geprogrammeerd. Daardoor wordt de WC-spoeling regelmatig geactiveerd om ervoor te zorgen dat er altijd schoon water uit de leiding komt.

Meer uitleg

Hoogste eisen aan esthetiek en bedieningscomfort.

Of het nu gaat om hout of glas, goud of antraciet. De Visign for More bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in veel hoogwaardige materialen en kleuren. Tegelijkertijd scoren ze door modernste techniek: Zo zijn twee bedieningsplaten van de Visign for More serie standaard voorzien van een verlicht inbouwframe (of ze kunnen daarmee als optie worden uitgerust), dat reageert wanneer iemand dichterbij komt – als oriëntatiehulpmiddel in de duisternis. Bovendien kan bij de meest Visign for More bedieningsplaten de Viega hygiënefunctie worden geprogrammeerd. Daardoor wordt de WC-spoeling regelmatig geactiveerd om ervoor te zorgen dat er altijd schoon water uit de leiding komt.

De bedieningsplaten van de Visign for More serie kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd. Tegelvlakke inbouw is mogelijk evenals de installatie van de Viega inworpschacht.

Nog een hoogtepunt: De bedieningsplaat Visign for More 205 sensitive biedt contactloos spoelcomfort. Voor activering eenvoudig de hand op enige afstand van de gewenste spoelfunctie houden.

voor

alle Prevista-inbouwreservoirs

eigenschap

Elektronische spoelbediening van voren of boven, dubbele spoeltechniek, met Viega Hygiene+ functie

inclusief

bevestigingsframe, bedieningsstiftset, bevestigingsbouten

materiaal

roestvaststaal

afdekplaat

roestvaststaal verkeerswit

drukknop

roestvaststaal verkeerswit